Hotstone

Hotstone Ontspanningsmassage

Weldaad voor lichaam en geest

Hotstone Massage is een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Hotstone Massage verlicht spanningen en geeft nadien veel energie. Na een legging van de hotstones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone Massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting.

Pure verwennerij

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast is Hotstone Massage geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wil verwennen.

Therapeutische Hotstone Massage

Opheffen van blokkades – verlichten van pijn

Therapeutische Hotstone massage combineert de traditionele Hotstone massage met de klassieke Japanse geneeskunst Shiatsu. Deze behandeling streeft naar het verminderen en/of opheffen van de blokkades, spanningen, ziektes en het bereiken van lichaamsbalans. Deze ‘kunst van het aanraken’ beïnvloedt de energiebanen in het lichaam en brengt balans en verlichting van pijn.

Heilzame koestering van lichaam, geest & ziel

Bij deze massage worden de energiebanen en acupunctuurpunten gestimuleerd, en bloedvaten en organen ontgift. Het functioneert eveneens als dieptereiniging van spieren en bindweefsel, en geeft een krachtige impuls aan het immuunsysteem. Therapeutische Hotstone is een heilzame koestering van lichaam, geest en ziel.

Prijzen per 01-01-2023

Hotstone Ontspanningsmassage (± 1 uur)        € 60,-
Therapeutische Hotstone Massage (±1 uur)     € 60,-

deze prijzen zijn incl. 21% BTW

Kadotip

Een hotstone-massage is niet alleen een kado voor jezelf, maar kan ook een persoonlijk kado zijn voor iemand anders. Ben je nog op zoek naar een exclusief geschenk? Doe eens een hotstone-massage kado.